Te gandesti sa iesi cu prietenii in oras la distractie si nu stii ce sa alegi din optiunile oferite de capitala? In randurile urmatoare te invit sa citesti cateva recomandari interesante de a petrece timp de calitate cu amicii tai.

Te gandesti sa iesi cu prietenii in oras la distractie si nu stii ce sa alegi din optiunile oferite de capitala? In randurile urmatoare te invit sa citesti cateva recomandari interesante de a petrece timp de calitate cu amicii tai.

Fie ca vrei o ieseala de zi sau una de seara, Bucurestiul are cu ce sa te incante, important este sa faci alegerile potrivite in functie de preferintele tale si ale prietenilor.

Cum sa te distrezi in Bucuresti si ce activitati interesante poti face?

1. La terasa cu muzica live

Probabil prima distractie pe care ar trebui sa o ai in minte este iesirea la terasa unde se poate manca bine si asculta muzica de calitate.

Bucurestiul este locul unde muzica se asculta la tot pasul, insa pentru o experienta memorabila, poti avea in vedere Beraria H, acest restaurant cu terasa din Bucuresti, unde esti intampinat de o atmosfera super placuta si artisti de top in fiecare seara.

2. La pas pe strazile din Bucuresti

Strazile capitalei sunt fermecatoare si au multe povesti de spus. Atat de multe incat s-a creat si o piesa de succes care inca se regaseste in playlistiul muzical al radiourilor din Romania.

Daca iesi cu gasca in oras, poti da o fuga pe Calea Victoriei, sa admirati unele dintre cele mai frumoase cladiri ale capitalei: Muzeul National de Istorie, Ateneul Roman si Cercul Militar National, printre altele.

Si bulevardele Dorobanti sau Magheru sunt perfecte pentru o plimbare cu prietenii, daca vreti sa descoperiti si alte edificii de interes sau daca doriti sa savurati din gastronomia locala.

3. In Centru Vechi, cu turistii straini

Centrul Vechi al capitalei este recunoscut pentru distractia de noapte si vibratiile inalte pe care le ofera locatia. Turistii straini sunt incantati de mancarea buna si bautura la preturi avantajoase, dar si de atmosfera deosebita din inima capitalei.

Si sa nu te mire daca in toiul noptii, in Centrul Vechi, esti bagat in seama de un turist strain cu chef de viata si distractie, cand si tu deja te simti excelent cu amicii tai.

4. Pe lacul Herastrau la o vasla

Parcul Herastrau este unul dintre cele mai mari parcuri din Bucuresti si cel mai vizitat in lunile de vara. Ai posibilitatea sa te plimbi pe lac cu barca, cu vaporasul sau cu hidrobicicleta si sa admiri privelistea si forfota din jur, in zilele pline de soare, departe de agitatia orasului.

5. La jocuri de vanatoare in plin Bucuresti

Conceptul de jocuri de vanatoare sau comori ascunse este destul de recent implementat in Bucuresti, de doar cativa ani. Insa deja sunt multi adepti care prefera un asemenea gen de distractie in detrimentul altora.

Daca ai de gand sa iesi cu prietenii si vrei sa incerci si alte activitati puteti opri pe la centrele dedicate si opta pentru ceva nou, fix pentru pura voastra distractie.

Asadar, ai ce sa faci in Bucuresti si te poti distra cu gasca la o ieseala in oras, oricand ai chef. Iar daca recomandarile de mai sus iti sunt pe plac, le poti pune in practica in timpul liber, in functie de disponibilitatea ta si a prietenilor tai.