Cum sa alegi masuta potrivita pentru coltarul tau

Cum sa alegi masuta potrivita pentru coltarul tau

O masuta patrata asezata in fata unui coltar in forma de L va crea o discrepanta foarte mare intre cele doua obiecte si va strica cu totul echilibrul amenajarii. Desi ambele apartin cumva aceluiasi stil decorativ o astfel de combinatie nu va fi deloc satisfacatoare.

Asadar, mai jos vei regasi o lista cu cinci dintre cele mai simple moduri de a alege masuta potrivita tipului tau de coltar, indiferent ca este unul in forma de L patrat sau curbat.

Nu aseza o masuta dreptunghiulara in fata unui coltar patratUn coltar patrat are cotiere la ambele capete ale celor doua laturi. In oricare dintre variante, atata vreme cat avem un design in care laturile sunt de aceeasi dimensiune, masuta de cafea adecvata trebuie sa aiba forma patrata sau circulara.

Un design dreptunghiular ori nu va incapea in spatiul disponibil, ori nu va fi accesibil la fel de usor din toate pozitiile.

Nu aseza o masuta patrata in fata unui coltar in forma de L


Coltarul in forma de L, cel cu o latura mai lunga, lipsita de cotiera, este modelul cel mai popular al acestui tip de mobilier.

...

Citeste continuarea articolului aici: Cum sa alegi masuta potrivita pentru coltarul tau.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze