Ești cu el de mulți ani. Sau poate sunteți chiar la începutul relației. Când vine vorba despre sentimentele tale nu contează de când îl cunoști.

Pur și simplu simți că bărbatul de lângă tine este cel potrivit, omul cu care ai vrea să îți petreci toată viața. Însă, dacă îți deschizi sufletul în fața lui vei avea de pierdut? Cum îți dai seama dacă și el simte la fel?

Cel mai probabil astfel de întrebări nu îți vor mai da pace. Ceva din tine va vrea să îi spui exact ceea ce simți. Însă, mai există o parte care te reține. Și îți spune că e mai bine să ai o atitudine mai rezervată și să te protejezi în fața unei posibile decepții.

Nu ar fi mai bine dacă pur și simplu ai ști dacă te iubește cu adevărat?

Care sunt semnele care îți spun că te iubește

Sigur, îți poate spune direct „te iubesc”. Însă, poate fi doar un gest gratuit, lipsit de substanță și de sentimente. Sau poate ține cu adevărat la tine dar încă nu ți-a declarat dragostea.

Indiferent de situație există semne care îl dau de gol. Exact așa cum sunt semne care îi transmit lui exact ceea ce tu simți.

Așadar, primul lucru pe care îl poți face este să te analizezi. Cum te comporți atunci când iubești? Cum ești tu atunci când ești cu el? Cum îi vorbești, cum îl asculți și ce anume faci pentru el în mod inconștient?

Ei bine, răspunsurile la aceste întrebări îți vor spune exact dacă el este pe aceeași lungime de undă. Chiar dacă vorbim despre sexe diferite, manifestarea iubirii are puncte comune în comportamentul vostru.

Uite ce îi trădează sentimentele de dragoste pe care ți le poartă.

Se interesează mereu de tine

Un simplu mesaj zilnic de „bună dimineața” este de ajuns. La fel ca un telefon dat în mijlocul zilei în care te întreabă ce mai faci.

Atunci când se interesează dacă ești bine, cum te simți și cum a fost ziua ta îți arată un lucru simplu: că se gândește mereu la tine și că îi este dor să te audă. Nu-i asta o dovadă a dragostei pe care ți-o poartă?

Te ascultă activ și nu pasiv

Atunci când stați de vorbă el se implică. Nu este acolo doar fizic dând pasiv din cap și aprobând tot ce zici.

Participă la conversație, pune întrebări, te sfătuiește și, mai mult, îți împărtășește la rândul lui gândurile pe care le are. Pe scurt, te ascultă activ și nu pasiv.

Nu îi stă mintea în altă parte ci chiar este interesat și captivat de persoana ta. Un alt motiv care îți demonstrează că te iubește chiar dacă nu ți-o spune direct.

Este atent la cele mai mici detalii

Așa cum am vorbit despre mesajele de „bună dimineața”, iubirea nu stă în faptele mari ci în cele mici. Detaliile îți spun tot ceea ce trebuie să știi. Atunci când este drăguț cu tine fără un motiv anume poți înțelege că inima lui este acolo unde îți dorești să fie.

Dacă face curat pentru ca tu să te bucuri de momente de relaxare, dacă spală vasele în locul tău sau dacă te surprinde din senin cu flori, cu ciocolată sau cu o cină romantică, înseamnă că te iubește cu adevărat.

În special atunci când aceste lucruri se întâmplă pe măsură ce relația înaintează în timp. Detaliile mici spun mult mai multe decât toate declarațiile siropoase de dragoste. 

Te include mereu în planurile lui

Atunci când te iubește o să-și plănuiască viața ca și cum tu ai fi de neînlocuit. Vacanțele, vizitele la părinți sau ieșirile episodice cu grupul de prieteni. Dacă faci parte din toate poți sta liniștită.

Te iubește și te vrea alături de el mereu. Nu simte că relația îl copleșește și nu vrea să petreacă timp departe de tine. Îți poate chiar povesti că a citit sfaturi pentru viața de cuplu. Ce altceva ai putea să îți mai dorești?

Oricum ar fi, gesturile lui îl vor da de gol și îți vor arăta toate sentimentele pe care ți le nutrește. Ce spui, ești pregătită să îți spui, al rândul tău, cât de important este el pentru tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *